Skip links

Спростування інформації про ТОВ "Євроенерготрейд"

       17 жовтня 2022 р. на відеохостінгу Youtube на сторінці інтернет-видання «Українська правда» з’явився відеоматеріал за авторством М.Ткача, Я.Бондаренка та А.Ігнатенка під назвою «Батальйон «Монако» 2. Українські елітні біженці на Лазурному узбережжі».

 

       В даному відеоматеріалі згадується компанія «Євроенерготрейд». А саме, зазначається, що «…джерела УП стверджують, що Едуард Кохан також має стосунок до компанії «Євроенерготрейд», а саме є одним із неофіційних бенефіціарів компанії…».

 

       В цьому зв’язку ТОВ «Євроенерготрейд» вважає за необхідне заявити, що особа на ім’я Едуард Кохан, яка згадується у вказаному вище відеоматеріалі, ніколи не була і не є ані засновником, ані учасником, ані бенефіціаром компанії, та не має ніякого відношення до нашої компанії. При цьому слід зазначити, що склад учасників ТОВ «Євроенерготрейд» визначений статутними документами товариства і підтверджується відкритими даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. Ці самі особи як юридично, так і фактично є кінцевими бенефіціарними власниками нашої компанії, а тому твердження про належність особи на ім’я Едуард Кохан до так званих «неофіційних бенефіціарів компанії» є необгрунтованим та надуманим.

 

       Окремо зазначаємо, що ТОВ «Євроенерготрейд» не має жодного відношення і до транспортного засобу з державними номером КА 1300 СТ, яка згадується у вказаному відеоматеріалі, що також підтверджується відкритими даними МВС України.